Over Ons

Een goed onderhouden auto is meer dan een APK-keuring!!

Een auto kan nog zo mooi zijn, maar onderhoudstechnisch moet dat ook blijken. Autobedrijf Van den Dragt staat achter goed onderhoud van auto’s. “Een goed onderhouden auto is meer dan alleen een APK-keuring.’’

Michael van den Dragt (28) uit Harderwijk werkt al drie jaar voor zichzelf. In het begin kleinschalig vanuit een schuurtje, waar hij reparaties uitvoerde voor familieleden en bekenden. Daarnaast verhuurde hij zich als zzp’er. Hij ontwikkelde zich als allround onderhoudsmonteur en om auto’s te upgraden en APK-keurmeester. “Ik combineerde reparaties met de in- en verkoop van tweedehands auto’s en deels zzp-verhuur.”

Michael was al langere tijd op zoek naar een eigen pand en in december is zijn wens in vervulling gegaan.

Michael staat voor goed onderhouden auto’s. ,,Een APK-keuring zegt onderhoudstechnisch niks over een auto. Vaak zijn banden en remmen vergeten kindjes. De banden hebben als enige contact met het wegdek en de remmen moeten je tot stilstand brengen. Gladde banden en slechte remmen kunnen gevaarlijke situaties opleveren, dus is het belangrijk dat remmen en banden geen achterstallig onderhoud hebben. Ik hamer daarop en sta voor kwaliteit.”

Als mensen dagelijks veel kilometers rijden, raken ze één met hun auto. Dan kan het zijn dat je gewend raakt aan de mankementen. Het rijcomfort kan dan snel achteruit gaan. Door mijn ervaring herken ik zo’n defect vaak snel. Ik wil mensen blij maken met een veilige, goed onderhouden auto die lekker rijdt.”

Michael
Mogelijk gemaakt door Mobilox